Yhtiömme

Starline Valves Oy on 1994 perustettu suomalainen perheyhtiö. Yrityksemme tuo maahan ja varastoi eurooppalaisten päämiestemme teollisuuteen valmistamia venttiileitä ja pneumaattisia käyttölaitteita. Pääkonttorimme sekä varastomme sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa. Lisäksi Starline Valves Oy:llä on myyntikonttorit Porissa, Lappeenrannassa, sekä Sastamalassa. Yhtiömme palveluksessa on 14 henkilöä (2020). Yrityksemme liikevaihto 9 M€ (2020).

Tärkeimmät toimialamme

Prosessiteollisuus

Kemian teollisuus

Energiateollisuus

Öljy ja Kaasu, LNG

Kaivosteollisuus

Laitevalmistajat (OEM)

Laivanrakennus

Vedenkäsittely

Erikoiskohteet, Cryoventtiili ja vetyventtiilit

Tuotteemme

Starline Valves Oy:n tuoteohjelma koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien tuotteista, jotka on suunniteltu ja valmistettu teollisuuden nykystandardien mukaisesti. Pitkäaikaiset suhteemme päämiehiimme takaavat tehokkaan ja eteenpäin vievän yhteistyömme. Myyntiohjelmastamme on laaja valikoima tuotteita niin nestemäisille kuin kaasumaisille väliaineille. Talomme toimittaa huomattavan määrän myös erikoistuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Oikein valittu tuote oikeaan kohteeseen tuo asiakkaalle turvallisuutta ja säästöä.

Palvelumme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan oikeanlaisen tuotteen kulloiseenkin asiakaan kohteeseen. Tavoitat myyntihenkilömme niin sähköpostilla kuin puhelimitse ja mahdollisuuksien mukaan saavumme mielellään luoksenne syventäviin keskusteluihin. Suurelle osalle tuotteistamme on saatavana 3D kuvat.

Varastomme

Varastoimme laajan ohjelman päämiestemme tuotteita Suomessa. Koivuhaassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva varastomme ja ammattitoinen varastohenkilökuntamme takaavat nopeat ja varmat toimitukset asiakkaan toivomiin kohteisiin. Varastoltamme lähtee vuosittain noin 3.000 toimitusta. Kaikkiin varastossamme olevat palloventtiilit ovat 3.1-materaalitodistuksin.

Varastomme lukuina:

Varaston arvo 2,5 M€ (2020)

20.000 venttiiliä

3.000 pneumaattista käyttölaitetta

Useita satoja automatisointiin tarvittavia komponentteja

Asennusosat

Rajakytkinyksiöt

Asennoittimet

Magneettiventtiilit