Juhlavuoden Petankki-turnaus 2024

Haluamme heittää kuulaa kanssanne ja jutella samalla vaikka palloventtiileistä. Kutsumme teidät 30-vuotistaipaleemme kunniaksi järjestettävään petankki-turnaukseen. Säännöt ovat yksinkertaiset: kootkaa joukkue ja ilmoittautukaa mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Järjestämme alueturnaukset touko- ja kesäkuun aikana eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Alueellisesti kutsumme turnaukseen mukaan 5-10 joukkuetta. Jokaisessa joukkueessa voi olla 2-3 pelaajaa. Lopputurnaukseen pääsee alueturnauksien 6 voittajaa. Lopputurnaus järjestetään 3.10.2024 Helsingissä.

 

Teollisuuden kaasu- ja nestevirtojen huippuosaamista jo 30 vuotta!

Olemme toimittaneet venttiileitä asiakkaidemme vaativiin teollisuuskohteisiin jo 30 vuotta nopeasti ja varmasti. Varastomme sijaitsee logistisesti erittäin mainiolla paikalla loistavien liikenneyhteyksien, kuten Kehä 3:n ja lentokentän lähellä. Laajassa varastossamme on myös monipuolinen valikoima Air Torque -käyttölaitteita ja niiden asennusosia sekä lisälaitteita.

 

Varatkaa joukkueellenne paikka turnaukseen olemalla yhteydessä alueelliseen myyntiimme. Lämpimästi tervetuloa turnaukseen!